Fogadó


A Fenyves Fogadót 1983-ban építette és azóta működteti a Sőregi család, mely Nyugat - Mátra és Kelet - Cserhát völgyében várja vendégeit.

Éttermünk a magyar és nemzetközi konyha különleges ételeit, Magyarország legjobb borait kínálja. Különtermünkben fogadások, konferenciák, árubemutatók, bankettek, és családi ünnepségek rendezhetők.

 

Szurdokpüspöki hazánk egyik leglátogatottabb hegységének, a Mátrának délnyugati kapujában fekszik. A dél-nógrádi település alig 80 kilométerre Budapesttől, mintegy 40 kilométerre Salgótarjántól vonaton és közúton egyaránt jól megközelíthető.


 

A Nagy hársas és a Remete hegy között susogó tölgyesekkel, bükkösökkel, s délceg fenyőerdő körülvett hatezer négyzetméternyi területen, rendezett parkban fekszik az 1983-tól nyitva levő Fenyves Fogadó.

 

A kis nógrádi falutól keletre, a Szurdok völgyében gyöngyösre vezető 211-es közút mellett a Sőregi család pontosan 35 éve építette fel és nyitotta meg a családias hangulatú vendéglátóhelyet. A család immár két évtizede panzióként és étteremként üzemelteti a közkedvelt fogadót.

 

Az alapítás idején a 12 kétagyas szobából és 40 személyt befogadó étteremből álló panziót fokozatosan korszerűsítették, majd tavaly teljesen felújították. Ennek eredményeként jelenleg két lakosztály, négy kétágyas, valamint egy három ágyas és egy egy ágyas szoba áll a vendégek rendelkezésére.

 

Kerti partik, fogadások, esküvők, értekezletek, konferenciák lebonyolítására alkalmas terület és helyiség is rendelkezésre áll. 180 fős rendezvények lebonyolítására van lehetőség. Saját parkolónk 20 autó befogadására ad lehetőséget, de több autót, illetve autóbuszt is el tudunk helyezni.