HU | EN | DESAJTÓKÖZLEMÉNY

„Fenyves Fogadó új gyakornok programja Szurdokpüspökiben 2019-2020”

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg

2020.09.30.

 • a kedvezményezett neve:
  Sőregi István egyéni vállalkozó
 • a projekt címe:
  „Fenyves Fogadó új gyakornok programja Szurdokpüspökiben 2019-2020”
 • a szerződött támogatás összege:
  17.911.007,-Ft
 • a támogatás mértéke (%-ban):
  100 %
 • a projekt tartalmának bemutatása:

Sőregi István egyéni vállalkozó 2019 októberében 17,91 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert a Széchenyi 2020 program a „Gyakornoki program pályakezdők támogatására” című pályázati kiírásán. A Szurdokpüspökiben megvalósuló projekt 4 vendéglátó gyakornok (pincér, szakács, vendéglátás-szervező) foglalkoztatására, és az ő munkavégzésüket szolgáló munkaeszközök beszerzésére irányult.

Sőregi István közel 3 évtizedes vállalkozói múlttal rendelkezik egyéni vállalkozóként Szurdokpüspökiben, a 211-es főút mellett található, a Sőregi család tulajdonában lévő Fenyves Fogadót üzemelteti.

A Nagy-hársas és a Remete hegy között susogó tölgyesekkel, bükkösökkel, s délceg fenyőerdőkkel körülvett 6000 m 2 területen, rendezett parkban fekszik a Fenyves Fogadó. Az étterem állandó étlapja mellett folyamatosan megújul az évszaknak megfelelő ajánlatokkal, mind a magyar, mind a nemzetközi szakácsművészet remekei megtalálhatók, de egyes elemeiben megtartották a tradicionális magyar konyha ízeit, remekeit. Kerti partik, fogadások, esküvők, értekezletek, konferenciák lebonyolítására alkalmas terület és helyiség is rendelkezésre áll. 180 fős rendezvények lebonyolítására van lehetőség. Saját parkolójuk 20 autó befogadására ad lehetőséget, de több autót, illetve autóbuszt is el tudnak helyezni. A Fogadó teljes területén ingyenes wifi szolgálja a vendégek kényelmét.

Az NKIK akkreditációja alapján szakmunkás tanulók gyakorlati képző helyeként is működik a vállalkozás, az elmúlt évek során is több tanulószerződéses tanuló gyakorlati képzését valósították meg.

A projekt célja 4 gyakornok, (2 szakács, 1-1 pincér és vendéglátásszervező) foglalkoztatása. Az új dolgozók munkáját 2 vállalati gyakornok kapcsolattartó, az egyéni vállalkozó és 1 alkalmazott segítette a foglalkoztatás első 9 hónapjában. A projekt hozzájárult a gyakornokok munkatapasztalatának megszerzéséhez.

A gyakornokok munkavégzéséhez szükséges eszközöket (1-1 db Multifunkciós főzőberendezést, Pohármosogatógépet és Szervírozó szekrényt) illetve kisértékű eszközöket (különböző funkciójú tányérokat, evőeszközöket, ételtárolókat, Kör alakú melamintálakat, hamutartókat, rúdmixert és Sauteuse-éket) szerzett be a projekt időszakában. A projekt eredményeként a gyakornokok munkaerő-piaci jelentősen esélyei javultak, alkalmassá váltak arra, hogy akár a vállalkozásnál, akár az ország bármely vendéglátójánál hosszú távon megállják helyüket szakmájukban.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg.

 • a projekt tervezett befejezési dátuma:
  2020. szeptember 30.
 • projekt azonosító száma:
  GINOP-5.2.4-16-2019-04142

További információ kérhető:
Fenyves Fogadó
Sőregi István, egyéni vállalkozó
Elérhetőség: +36-70-637-0157, fenyvesfogado@fenyvesfogado.huSAJTÓKÖZLEMÉNY
„A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósul meg”


a Kedvezményezett neve:
Sőregi István egyéni vállalkozó
a támogatott projekt címe:
Fenyves Fogadó - Panzió fejlesztés Szurdokpüspökiben
 • pályázat azonosító száma:
  TFC-1-1-1-2017-2018-00719
 • a szerződött támogatás összege:
  20.430.675,- Ft
 • a támogatás mértéke (%-ban):
  70 %
 • a támogatott projekt tartalmának rövid bemutatása:

  Sőregi István egyéni vállalkozó az 1/1 arányban saját tulajdonát képező 3064 Szurdokpüspöki, Gyöngyösi út 35. sz. 493/1 hrsz. alatti 5160 m2-es ingatlanán 8 szobás Panziójának fejlesztését, a Fenyves Fogadó Wellness szolgáltatásokkal, a vendégek kényelmét szolgáló beruházásokkal történő bővítését, megújítását valósította meg.

  A Panzió meglévő 8 szobájának megújítása, a vizesblokkok a fűtési rendszer megújítása, a szobák klimatizálása. Új vendég (család) barát szolgáltatások kialakításával (wellness szolgáltatások) a Panzió 3*-gal való minősítés szerinti működés feltételeinek megteremtése.

    1. A Fenyves Fogadó 8 szobájának megújításával növeltük vendégeink kényelmét.
    2. Megújult és teljeskörűvé vált a Fenyves Fogadó klimatizálása.
    3. Minden szobába síkképernyős, okos-TV (8 db) beszerzése javítja a panzió szolgáltatási színvonalát. A szobák ágyaiba extra kényelmet biztosító matracokat, míg a közösségi terekben kanapét helyeztünk el.
    4. Nagy hársas és a Remete hegy között susogó tölgyesekkel, bükkösökkel, s délceg fenyőerdő körülvett közel 6000m2-i területen, található rendezett parkot pihenést biztosító kerti bútorelemekkel (pihenőpadok, fedett kisépítmények) fejlesztjük. Nem építési engedély köteles építészeti beavatkozásokkal minden korosztály, de leginkább családok számára hoztunk létre megfelelő pihenési körülményeket.
    5. Wellness szolgáltatást masszázs- és fitnesz medence beszerzésével és telepítésével biztosítunk vendégeink (elsősorban családok, baráti társaságok) részére.

      A meglévő szolgáltatásainkkal, kiépített infrastruktúránkkal valamint a megvalósított, a vendégek kényelmét szolgáló beruházásokkal a Panzió 3 csillag minősítést érte el a Fenyves Fogadó.

       • a támogatott projekt befejezési dátuma: 2020.03.10.SAJTÓKÖZLEMÉNY

Sőregi István egyéni vállalkozó gyakornok programja

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg

2018.01.31.

 • a kedvezményezett neve:
 • Sőregi István egyéni vállalkozó
 • a projekt címe:
 • „Fenyves Fogadó gyakornok programja Szurdokpüspökiben”
 • a szerződött támogatás összege:
 • 8.650.622,-Ft
 • a támogatás mértéke (%-ban):
 • 100 %
 • a projekt tartalmának bemutatása:

Sőregi István egyéni vállalkozó 2017 januárjában 8,65 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert Széchenyi 2020 program a „Gyakornoki program pályakezdők támogatására” pályázati programjának keretében. A Szurdokpüspökiben megvalósuló projekt 1-1- 1 pincér, szakács és vendéglős gyakornok foglalkoztatására és munkavégzéséhez szolgáló munkaeszközök beszerzésére irányul.

Sőregi István, több mint 2 évtizedes vállalkozói múlttal rendelkező egyéni vállalkozóként Szurdokpüspökiben, a 211-es főút mellett található, a Sőregi család tulajdonában lévő Fenyves Fogadót üzemeltetem.

A Nagy-hársas és a Remete hegy között susogó tölgyesekkel, bükkösökkel, s délceg fenyőerdőkkel körülvett 6000m 2 területen, rendezett parkban fekszik a Fenyves Fogadó. Éttermünk állandó étlapja mellett folyamatosan megújulva az évszaknak megfelelő ajánlatokkal, mind a magyar mind a nemzetközi szakácsművészet remekei megtalálhatók, de egyes elemeiben megtartottuk a tradicionális magyar konyha ízeit, remekeit. Kerti partik, fogadások, esküvők, értekezletek, konferenciák lebonyolítására alkalmas terület és helyiség is rendelkezésre áll. 180 fős rendezvények lebonyolítására van lehetőség. Saját parkolónk 20 autó befogadására ad lehetőséget, de több autót, illetve autóbuszt is el tudunk helyezni. A Fogadó teljes területén ingyenes wifi szolgálja a vendégek kényelmét.

Az NKIK akkreditációja alapján szakmunkás tanulók gyakorlati képző helyeként is működik a vállalkozásom, az elmúlt évek során is több tanulószerződéses tanuló gyakorlati képzését valósítottuk meg.

A projekt célja cégünknél korábban gyakorlati képzést szerzett 3 fő (1-1 pincér, szakács és vendéglátó) tanuló foglalkoztatása gyakornokként. Munkájukat vállalati gyakornok kapcsolattartóként segítettem a foglalkoztatás első 9 hónapjában. A gyakornokok munkavégzéséhez Asztali gáztűzhely (alátétszekrénnyel), elektromos és sütőlap, valamint sous-vide gép valamint kisértékű eszközök (evőeszközök, tányérok, chafing-berendezés) beszerzése is megvalósult.

Projektünk hozzájárul a korábban cégünknél gyakorlati képzésen résztvevő vendéglátó szakmunkások munkatapasztalatának megszerzéséhez. Ismerős környezetben kezdhették meg a 2015-2017- ben végzett tanulók szakmai pályafutásukat. Mestervizsgával és nagy gyakorlattal rendelkező vendéglátó szakemberek segítik szakmai előre-menetelüket a gyakornokoknak. A családias környezet segíti a szakmai gyakorlati ismeretek hatékony átvételét. A projektünk eredményeként a gyakornokok alkalmassá válnak akár vállalkozásunknál való hosszú távú munkavégzésre, akár arra, hogy az ország bármely részén megállják helyüket a vendéglátó szakmában.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg.

 • a projekt tervezett befejezési dátuma :
 • 2018. január 31.
 • projekt azonosító száma:
 • GINOP-5.2.4- 16-2016- 00701

További információ kérhető:
Fenyves Fogadó
Sőregi István, egyéni vállalkozó
Elérhetőség: +36-70-637-0157, fenyvesfogado@fenyvesfogado.hu

Telefon:

(06 32) 593-020
(06 32) 593-021
(06 32) 473-016

Email:

fenyvesfogado @ fenyvesfogado.hu

( Biztonsági okokból az e-mail cím szóközökkel van tördelve! )

Elérhetőség:

3064 Szurdokpuspöki, Gyöngyösi út 35.